Как да изчистите предишен акаунт в Google от телефон с Android без нулиране

Когато за първи път настроите устройството си с Android, той ви подканва да добавите акаунт в Google Gmail към телефона. Това става основният акаунт в Google. Обикновено Android не ви позволява да променяте основния акаунт, без да изтривате всичко на устройството. Ако сте променили адреса си в Gmail, можете да изчистите стария акаунт, без да нулирате, като изчистите данните и кеша в приложението Google Apps.

1

Натиснете бутона "Меню" на главния екран на вашето устройство с Android.

2

Докоснете „Настройки“ и изберете „Приложения“.

3

Докоснете „Управление на приложенията“ и изберете раздела „Всички“.

4

Докоснете „Google Apps“ и кликнете върху „Изчистване на данните“.

5

Щракнете върху "OK" на екрана за потвърждение. Повторете за „Изчистване на кеша“.

6

Натиснете бутона „Назад“ и докоснете „Gmail“.

7

Докоснете „Изчистване на данни“ и изберете „OK“. Повторете за „Изчистване на кеша“.

8

Върнете се в менюто Настройки и докоснете „Синхронизиране на данни“. Телефонът ще ви подкани да въведете информацията за новия си акаунт в Gmail.