Как да изтриете Facebook Business Pages

Facebook е разделен на категории; сред тях са личните TImelines, използвани за свързване с приятели и семейството и бизнес страници, използвани за реклама на бизнес и връзка с клиенти. За повечето потребители на Facebook техните бизнес страници са разширения на личните им страници, което позволява на потребителите да използват само един имейл и парола за управление на двете страници. Когато вече не искате бизнес страница във Facebook, е възможно да изтриете само страницата, като същевременно оставите личния си профил непокътнат; можете да направите това директно от бизнес страницата, която искате да изтриете.

1

Влезте във вашия акаунт във Facebook и отворете бизнес страницата си.

2

Щракнете върху „Редактиране на страница“, последвано от „Управление на разрешенията“ в падащото меню.

3

Щракнете върху „Изтриване [Име на страница]“ в раздела „Изтриване на страница“.

4

Кликнете върху „Изтриване“, за да изтриете незабавно страницата си. Имайте предвид, че няма допълнителни бутони за потвърждение или подкани; когато кликнете върху „Изтриване“, страницата ви се изтрива за постоянно.